Sådan bliver du klar til, at din baby kommer

Hvis du skal til at have et barn, så er der mange ting, du skal have styr på. Det kan faktisk være helt overvældende så meget, som man skal have styr på. Her kommer der en liste af ting, du i hvert fald skal have, når du snart skal have en baby.

puslebord

Babyslynge – til at bære baby i

Når du skal bære din baby rundt, så er det vigtigt, at du kan gøre det på en måde, der både er behageligt for dig og din baby. En babyslynge er en dejlig måde at bære en baby på, og baby kan også ofte falde i søvn, når den sidder trygt i din farm. Det er helt klart noget, du bør investere i.

Puslebord – til at skifte baby på

Du skal naturligvis have et puslebord til at skifte din baby på. En baby skal som sagt ofte skiftes, og derfor er det vigtigt, at du har et godt sted at gøre det.

Baby carrier – til at flytte baby rundt

Det er ikke altid, du skal have babyen slynget rundt omkring dig. Nogle gange er det også rart at bære babyen i en baby carrier. Så kan du komme rundt i lejligheden med babyen, uden at babyen vågner. Det er uundværligt for næsten alle mødre!

Ammeindlæg – til brysterne

Når man begynder at få mælk i brysterne, så kan det være svært at styre, hvornår det kommer ud. Derfor har man brug for ammeindlæg, så man ikke konstant for mælk på trøjen. Det kan være noget så irriterende – og du får helt sikkert brug for ammeindlæg som nybagt mor!

Blespand – det får du brug for!

En baby går meget på toilet, og det gør den i en ble. Det er ikke lækkert at smide bleer ud i skraldespanden. Det kommer hurtigt til at lugte, og der er ingen, der har lyst til at leve i et hus, der lugter.

Krybbe – til at putte baby i

Når babyen skal sove, så er det vigtigt, at den har noget godt at sove i. Du kan få en krybbe, som bliver stillet som en form for forlængelse af sengen, hvor du har nemt ved at tjekke til baby i løbet af natten.

Tøj – sørg for at baby har noget på

Man skal have meget tøj til en nyfødt – tøjet kan nemlig hurtigt blive beskidt, og derfor er det vigtigt, at man hurtigt kan skifte babyen. Tøjet bliver også hurtigt for småt, fordi babyen vokser hurtigt, så du skal tilmed have tøj, som babyen har plads til at vokse i.

Barnevogn – når du skal rundt med baby

Det er helt essentielt, at du har en barnevogn, som du kan skubbe babyen rundt i. Hvis du skal ud på lange gåture, eller når babyen skal sove udenfor, så er det vigtigt at have en barnevogn. Du kan ikke undvære en barnevogn, når du har en lille nyfødt baby. Du skal naturligvis bruge flere ting, når du skal have en baby, men dette er en god start.