3 nye udendørs hobbyer


Sommeren nærmer sig med hastige skridt sammen med de skønne, lange solskinsdage. Det betyder for rigtig mange af os en genforening med lysten til at komme udenfor og nyde det dejlige vejr. Men måske det kræver en ny hobby for virkelig at holde engagementet.

Der findes selvfølgelig masser af nye sportsgrene, hvis du er klar på masser af motion, men der er også andre muligheder, for dig som gerne vil nyde vejret i dit eget tempo i stedet. Her har du tre bud på nye hobbyer, som du kan kaste dig over når vejret er til det.

Lær at skyde med luftgevær

Ikke alle udendørs hobbyer kræver at du er i fantastisk form eller er klar på at trække i sportstøjet overhovedet. Du kan skærpe dine evner og lære at skyde efter mål med et nyt luftgevær. Det er en sjov og spændende hobby, som du hurtigt kan blive god til, hvis du øer dig flittigt. Et luftgevær kræver ingen våbentilladelse, du skal blot være 18 år gammel.

Du kan øve dig alene, men det er også en nem hobby at invitere andre med til, og så kan det gøres hjemme i haven! Sidst men ikke mindst er den en ganske billig hobby, og du kan nemt finde et godt og billigt luftgevær på https://www.legbilligt.dk/shop/45-luftgevaer/. Et luftgevær er for dig, der gerne vil have en udfordrende hobby, der er praktisk, nem at gå til og billig at opretholde.

jagtsæson

Lær om permakultur

Har du en have, som du egentlig ikke bruger til noget specielt, kan det være oplagt for dig at lære mere om permakultur eller måske, hvis haven er stor, anlægge en skovhave. I de seneste år, er der udgivet rigtig mange nye bøger og online materiale om mulighederne for at have en bæredygtig og forholdsvis vedligeholdelsesfri have.

Det kræver lige så meget tid i sofaen eller foran computeren med hyggelæsning, som det gør i haven, og du kan nemt fordele tiden mellem regn- og solskinsdagene. Permakultur er for dig, der interesserer dig for bæredygtighed og gerne vil bruge din tid med at hygge i haven. Du får ovenikøbet masser af frugt eller grøntsager til sommer og efteråret, hvis du planlægger efter det.

Lær yoga hjemmefra

Det er ikke kun unge kvinder og midaldrende damer, der dyrker yoga og så absolut heller ikke kun dem, der kan få noget ud af det. Yoga er en fantastisk måde at styrke og vedligeholde din krops bevægelighed på, og du kan sagtens øve dig hjemmefra, hvis ikke du er til holdtræning, eller bare ikke kan finde tiden. Du kan finde masser af gratis træningsvideoer online, eller melde dig til et online træningsprogram. Der findes også grupper, der mødes til gratis yoga i det fri.

Det kan du også gøre selv, med en god omgang yoga i haven. Start langsomt ud og opbyg din styrke hen over sommeren med den mest fleksible træningsform du kan forestille dig. Det kræver kun en måtte og adgang til øvelser online. Yoga er for dig, der gerne vil være sundere og stærkere uden at træne benhårdt.