Find den rette kontorstol og mærk forskellen


Hvis du sidder meget ned i løbet i dagen, f.eks. i forbindelse med arbejde, så er det vigtigt, at du har mulighed for at sidde ergonomisk godt. Det kan være skadeligt for din krop, hvis du sidder i en dårlig stilling. Heldigvis kan den rette kontorstol hjælpe dig med at få en god stilling, så du passer godt på din krop.

Pas på ryg og nakke

Du kan nemt få skader i ryg og nakke, hvis du sidder på en dårlig kontorstol mange timer i døgnet. Det er naturligvis træls at have ondt, og derfor vil man også gerne undgå det. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan finde en god kontorstol, så kan du besøge https://www.inventarland.dk/. Her finder du et stort udvalg af kontorstole, så du også kan være sikker på at finde en, der passer lige præcis til dig.

For blodomløbet

Det kan være dårligt for blodomløbet, hvis man sidder stille i den sammes stilling for længe ad gangen. En god kontorstol er derfor ikke altid nok, hvis man skal passer godt på sin krop. Det er vigtigt, at man sørger for at skifte stilling nogle gange i løbet af arbejdsdagen. Ellers kan det godt være rigtig dårligt for blodomløbet. Det kan resultere i hjerte-kar-sygdomme og blodpropper. Det er faktisk allerbedst, hvis du også har mulighed for at stille dig op nogle gange i løbet af en arbejdsdag.

Kontorstolen både til arbejdet og derhjemme

Det er ikke kun på arbejdet, det er godt at have en god kontorstol. Hvis du sidder mange timer foran din computer derhjemme, så er det også vigtigt, at du har en god kontorstol her. Det kan også være, du har børn, der elsker at sidde foran computeren og game – så er det vigtigt, at de kan sidde ergonomisk godt. Gode kontorstole kan bruges til alle i hjemmet, der sidder meget stille!

Få en kontorstol, der passer til dig

Der findes ikke én kontorstol, der bare er den bedste. Det er individuelt, hvad vi føler, vi har brug for, og hvornår vi sidder godt. Du skal finde en kontorstol, der passer til dig, og det du gerne vil have ud af den. Du kan f.eks. overveje, om du gerne vil have armlæn, eller om du går op i, at sædet kan ligges langt tilbage? Det kan også være, du har en stærk præference, når det kommer til udseendet. Måske du ønsker din kontorstol i en bestemt farve? Dette er alt sammen ting, du kan overveje, når du skal ud og finde din nye kontorstol.

blå stol

Du får det bedre

Når du har fået en god kontorstol, vil du hurtigt opleve, at det er langt mere behageligt at sidde mange timer ad gangen og arbejde. Du vil kunne mærke, at du skåner din ryg og nakke på en helt ny måde – og du vil sikkert også kunne arbejde eller spille computer i flere timer ad gangen. Det er dog stadig vigtigt, at du også får bevæget dig.