Smid papirer fra kontoret forsvarligt ud

Det er ikke alle papirer, som man bare kan smide i skraldespanden. Der er nemlig nogen som indeholder fortrolige eller personfølsomme oplysninger, som man har adgang til på kontoret. Det er derfor vigtigt, at man tager højde for det og sørge for at smide papiret fra kontoret forsvarligt ud. Der findes heldigvis hjælp at hente.

Skraldespanden kan ikke altid bruges

Det er, som sagt, ikke længere nok at smide papiret i skraldespanden og regne med, at alt er okay. Man er nødt til at tage højde for at personfølsomme oplysninger kan misbruges, hvis de kommer i de forkerte hænder. Man har derfor et ansvar overfor at skaffe sig af papirerne på en forsvarlig måde, og derfor kan skraldespanden kan derfor ikke bruges. Der er heldigvis taget højde for det, og derfor kan man købe en makulator som kan skaffe sig af med papirerne nemt.

Hvad er en makulator?

En makulator er en maskine som ødelægger papiret ved at klippe det over i små stykker, så det ikke er muligt at identificere, hvem eller hvad der er tale om papiret. Mange virksomheder bruger dem dagligt, så man kan føle sig sikker, og det kan I også. Du kan nemlig købe en makulator hos Redoffice Scan Office, som har en masse forskellige typer at vælge mellem. Man kan derfor også være sikker på at alle og enhver ikke kan snuble over disse informationer, efter at man har smidt dem ud. Maskinen er lavet præcis til dette formål og du vil derfor stole på, at det ikke er muligt at læse, hvad der står på papirerne bagefter.

makulator

Find en som passer til jeres behov

Der naturligvis forskel på, hvilken man skal have alt efter, hvilke behov man har. Normalvis skal man tage stilling til, hvorvidt der er tale om privat- eller erhvervsbrug, da der er forskellige behov for kapacitet og hastighed. I en virksomhed kan der være større behov for en makulator med stor kapacitet og høj hastighed. Det skyldes selvfølgelig, at man bruger den oftere, og måske også skiller sig af med større mængder af papir af gangen. Det kan derfor være en fordel at have en stor kapacitet, da der så kan gå længere tid mellem, at man skal tømme beholderen. Hastigheden har som sagt også betydning. Jo højere hastighed den har, jo kortere tid skal man vente på, at alle papirerne er kommet igennem.

Forskellige sikkerhedsniveauer

Makulatorer kan have forskellige sikkerhedsniveauer, og derfor er det vigtigt, at man tage stilling til, hvilket sikkerhedsniveau man har brug for, inden man køber den. Der er forskel på om papiret bliver til strimler eller tern, og sikkerhedsniveauet bliver også bestemt efter det. Hvis man få lavet papiret til strimler, så vil sikkerhedsniveauet også være lavere, og det er derfor ikke anbefalet til fortrolige papirer. Det er derfor vigtigt, at du undersøger, hvilke behov du har for sikkerhed, så du er helt sikker på, at du skiller dig af med papirerne på en forsvarlig måde.