Kom i form med reformer træning

Der er masser af gode grunde til at komme i form. Måske vil du gerne smide nogle kilo, blive lidt stærkere, passe på din krop eller finde en ny hobby. Egentlig behøver man ikke nogen speciel grund til at gå i gang med at træne – det er altid en god idé. 

Hvis du gerne vil i form, skal du overveje at prøve reformer træning. Det er en god måde at træne på, som sørger for at træne alle de store muskelgrupper, og derudover er det bare sjovt at deltage på et hold. 

Hvad er en reformer? 

En reformer er en slags maskine, man bruger til træning. Det er en glidende vogn, hvortil der er stropper, fjedre og en fodbarre. Måden maskinen træner dig på, er ved at modstanden på den både er din egen kropsvægt sammen med maskinens fjedre. Du kan læse mere om reformer træning på https://www.energii.dk/

Derfor er reformer træning godt 

Det gode ved denne træningsform er, at du altid selv kan justere belastningen på din træning, og derfor er det en god måde at komme i form på, fordi man kan presse sin krop og samtidig passe på ikke at få skader. 

Reformer træning er en meget effektiv træning, som styrker din smidighed og balance, samtidig med at du træner din styrke og koordination. Reformer træning er i øvrigt en rigtig god måde at komme i form på, hvis du foretrækker holdtræning. Der er masser af fordele ved holdtræning, og en af dem er, at der er en instruktør til at presse dig. Når der er en instruktør til stede, er det lettere at lave en effektiv træning, hvorimod man nemmere falder af på den, hvis man bare træner selv. Derudover er den sociale del ved holdtræning en kæmpe fordel. 

Hvad skal du vide på forhånd? 

Hvis du aldrig har prøvet reformer træning, er det godt lige at sætte sig lidt ind i, hvad du skal vide på forhånd eller kontakte instruktøren på holdet. Man bruger på reformer hold ofte handsker og toe socks, som er nogle specielle sokker, der har en skridsikker bund med antislip dutter.  

Det er vigtigt, at du bruger både handsker og toe socks, så der ikke sker uheld, og så du får mest ud af din træning, og hvis du ikke ejer nogle af delene, skal du ikke fortvivle. De fleste centre, der tilbyder reformer træning, sælger både handsker og toe socks. 

Reformer træning foregår naturligvis i træningstøj, så hvis du ikke ejer træningstøj, eller det du har måske er lidt forældet, er det en god undskyldning for at købe lidt nyt. Udover træningstøj skal du selvfølgelig have en vandflaske med, og nogle foretrækker at have et håndklæde med også, hvis man sveder meget. 

Kombiner reformer træning med andet træning 

Hvis du starter til reformer træning, er det en god idé at træne andre ting ved siden af, for træning én gang i ugen er ikke nok, hvis du gerne vil i form eller tabe dig. Derfor er det en god idé at planlægge løbeture, starte i et motionscenter eller noget helt tredje som supplerende træning.