Sådan får du et bedre overblik med et lille whiteboard

Hvis du gerne vil have et bedre overblik, kan du med fordel anskaffe dig et lille whiteboard. Du kan anvende tavlen næsten alle steder. Blandt andet på din arbejdsplads, i dit private hjem eller i forskellige sportsforeninger.

Med et lille whiteboard kan du både overlevere information, skabe et visuelt overblik og meget mere. Derfor kan stort set alle steder også drage fordel af en sådan tavle.

Vælg blandt flere størrelser og designs

Når du gerne vil anskaffe dig en tavle, kan du naturligvis selv vælge mellem et lille whiteboard og så et stort. Der er også mulighed for at vælge størrelser, der placerer sig herimellem.

Det vigtigste er nemlig, at tavlens størrelse og design passer til det miljø, som tavlen skal anvendes i. Der er nemlig forskel på, hvilken tavle der egner sig bedst til eksempelvis et klasseværelse eller sportshal.

Hvis du værdsætter bæredygtighed

Hvis du prioriterer bæredygtighed, kan du også stadig få et lille whiteboard. Flere af producenterne anvender nemlig FSC-certificerede materialer. Det betyder med andre ord, at der bliver taget store hensyn til miljøet under hele produktionsprocessen.

Når producenterne er FSC-certificerede, stræber de kontinuerligt efter en produktionsform, der tager størst muligt hensyn til miljøet. De stræber også efter at kompensere for den CO2-udledning, der måtte finde sted under produktionen. Det kan producenten blandt andet gøre ved at plante træer i samarbejde med organisationen Trees for All.

Hvis du derfor gerne vil have en bæredygtig arbejdsplads eller et bæredygtigt hjem, kan du sagtens stadig anskaffe dig et lille whiteboard.

Når du skal vælge det rette whiteboard tavle lille

Når du gerne vil købe en ny tavle, er det altid en fordel først at præcisere, hvad du egentlig vil bruge tavlen til. Derfor bør du først finde ud af, hvem der primært skal bruge tavlen. Er det dit barn? Dig selv? Dine medarbejdere?

Når du har fået præciseret, hvem der skal bruge det lille whiteboard, bør du spørge dig selv, hvad tavlen primært skal bruges til. Skal den anvendes til brainstorming? Eller vil den primært blive anvendt til overlevering af information? Når du er helt skarp på tavlens formål, er det nemmere at vælge den rigtige.

Til slut bør du stille dig selv et mere lavpraktisk spørgsmål; hvor skal tavlen hænge? Vil du placere den derhjemme i entreen? Skal den hænge på teenageværelset? Eller skal tavlen i stedet hænge på dit kontor, eller skal den stå i et kontorlandskab? Når du kender tavlens placering, har du de bedste forudsætninger for at vælge den rette størrelse tavle.

Derfor skal du være kræsen med din leverandør

Der findes mange leverandører, der kan sælge dig et lille whiteboard. Men du bør vælge den leverandør, der kan vejlede dig bedst muligt. Som du allerede har læst, er der flere overvejelser, du bør gøre dig, inden du køber en tavle. Derfor er det også en god idé at vælge en leverandør, som du føler at du kan sparre med.