Drag på eventyr med et praktikophold i udlandet


Leder du efter den ultimative rejse for livet, der vil skabe minder du aldrig vil glemme? Hos Try Medics får du muligheden for at prøve kræfter indenfor det sundhedsfaglige område. Besøg destinationer i Uganda eller Tanzania og bliv en del af et inspirerende og spændende hospitalsmiljø. Her kan du drage erfaringer der vil have en betydning for din fremtidige karriere samtidig med at du drager på eventyr. https://trymedics.dk/ tager godt at dig under hele dit ophold, så du trygt kan koncentrere dig om din praktik og alle de indtryk og oplevelser som du vil møde undervejs.

Tag med Try Medics som præstuderende

Som præstuderende får du en unik mulighed for at være med der hvor det virkelig gør en forskel. Try Medics giver dig adgang til et spændende hospitalsmiljø, hvor du vil drage relevant erfaring indenfor læren om medicin, sygepleje eller jordemoder faget. Samtidig kan du som præ studerende indenfor odontologi og fysioterapi får lov til at deltage aktivt. Det er et sabbatår der giver mening, både for dig og lokalbefolkningen i et uland. Måske ved du allerede hvad du vil studere, men venter blot på at dit studie starter og ellers er du endnu ikke helt sikker på det rette studievalg. I hvert tilfælde får du med et praktikophold i udlandet som præstuderende et indblik i hverdagen indenfor de forskellige fag og kan endda samle nyttige point sammen, der kan gøre sig gældende i en eventuel kvote 2 ansøgning til dit drømmestudie.

Kombiner dit praktikophold i udlandet med et eventyr

Er du allerede i gang med dit drømmestudie og skal til at overveje dit praktikophold? Så skal du bestemt overveje et ophold gennem Try Medics. I samarbejde med din studieinstitution tilpasses et praktikophold hos Try Medics de krav der gør at du kan få lov at gå til eksamen. Dit ophold og dit virke under praktikken vil blive tilpasset dit uddannelsesniveau og tidligere erfaring. Dermed kan du få lov til at være med der hvor du kan hjælpe allermest. Dygtiggør dig indenfor en bestemt specialisering indenfor det sundhedsfaglige område, hvad enten du er i gang med at studere medicin, sygepleje eller jordemoder, odontologi eller fysioterapi. Sammen med dit praktikophold vil du få muligheden for at opleve et helt nyt land og de omgivelser der findes der. Sjovere har det aldrig været at gå i skole.

Udforsk området sammen med nye bekendtskaber

Når du tager på et praktikophold med Try Medics, så er der ikke kun muligheden for at arbejde. Med i dit ophold er der nemlig også sat tid af til, at du kan opleve landet og omgivelser. Drag på eventyr sammen med dine med praktikanter og skab venskaber for livet. Tag på safari på savannen eller tag med ind til den lokale by for at møde lokalbefolkningen og møde den helt unikke stemning. Ja hvorfor ikke også tage en sejltur på Nilen når nu du alligevel er der? Try Medics giver grobund for et væld af oplevelser som du aldrig vil glemme.