Pynt og plej dine negle derhjemme


Det er ikke os alle, der har penge til at tage ud og få vores negle lavet en gang om måneden. Derfor må man lave dem selv, og det kan man også sagtens. Der findes en masse forskellige negle produkter, du kan bruge, både når det kommer til pleje, men også til at gøre dem flotte. Så det er bare med at komme i gang.

Brug altid de rette negle produkter

Pleje af dine negle gør faktisk meget mere end de fleste ved. Der er ikke særlig mange af os, som egentlig tager os af vores negle, hvilket er rigtig ærgerligt. Neglene har lige så meget brug for at blive behandlet godt, som resten af din krop. Især hvis du også begynder at lave dine egne negle, så er det utrolig vigtigt at pleje dine negle, så de ikke bliver helt ødelagt af alle de negle produkter, der kommer på dem.

Først og fremmest er der neglelakfjerner. Når neglelakken ikke længere ser godt ud, så kan du lige så godt tage det helt af. Efter det, så er der alle mulige produkter til neglene. Det er både olie, serum, creme og alt muligt andet. Bare at bruge en af de produkter, kan gøre en stor forskel. Så vil du have nogle meget flottere negle til, når du ikke har neglelak og negle på. Du kan finde tilbud på billige negle produkter hos NR Kosmetik.

negle startsæt

Lav dine negle flotte

Når det så kommer til rent faktisk at pynte dine negle, så de ser flotte ud, så er der også en masse ting du kan bruge. Om du vil bruge falske negle, lave dine egne falske negle, eller bare tage neglelak på, så kan du det hele. Selvfølgelig kræver det noget øvelse for, at neglene ser helt fejlfrie ud, men så får du dig også en ny og hyggelig hobby. Så kan du prøve en masse forskellige designs.

Neglelak er jo den del, som rent faktisk pynter dine negle. Neglelak findes i mange forskellige tusind farver, så det burde være muligt, at du kan finde lige præcis, det du gerne vil have. Du kan sagtens bare tage en enkelt farve på dine negle, det er simpelt, nemt og flot. Du kan også sidde og lave en masse små detaljer på neglene som prikker. Det tager selvfølgelig længere tid, men det er også superflot. Det kan også være hyggeligt at sidde og lave noget kreativt, hvis du sætter en film eller noget musik på imens du laver det.

Så kan du selvfølgelig også lave dine egne negle, det er dog lidt dyrere og sværere, men hvis du elsker lange negle, men du bare ikke kan få dem, så er det perfekt til dig. Du kan finde starterkits, som er perfekte til begyndere. Så er det bare med at øve, ligesom med neglelakken og designene, og efter noget tid vil det blive meget lettere og hurtigere overstået. Det er altid en god følelse, når man har lavet noget flot, helt selv.