Metrofliser gør indtog i de danske boliger

Indretning af boliger er noget utrolig mange danskere elsker at beskæftige sig med. Man kan læse i utallige boligmagasiner om alt fra de nye vilde trends samt de mere klassiske løsninger. Ud fra dette kan rigtig mange vælge at lave om i deres bolig for at gøre den mere hyggelig, moderne eller andet. I disse tider gør en helt bestemt flise sit indtog i de danske boliger, og den hitter når det kommer til indretning af især køkkener. Metrofliser er nemlig blevet et hit i mange hjem, når der skal fornyes og laves om. Find dem her: https://www.flisestudiet.dk/metrofliser-designer-darling/

Praktisk og stilren

Udover at metrofliser er klassiske og stilrene, er de også utrolig praktiske. Fliserne har nemlig en glat overflade, der er med til at give dem det skinnende udtryk. Men den glatte overflade gør også, at fliserne er utrolig nemme at tørre over med en karklud, hvis de er beskidte. Dette kan være en af grundene til, at fliserne er populære i køkkener, hvor der jo ofte kommer diverse skidt og fedtstænk på muren. Har man børn med i køkkenet, slipper man også for bekymringen om, at de får noget mad på fliserne, der ikke går af. Derfor er fliserne altså med til at sikre, at rengøringen i køkkenet går en smule lettere.

metrofliser

Design som du ønsker

En af grundene til at metrofliser er blevet ekstremt populære, kan være at du kan mikse og matche som du ønsker. De fås nemlig i flere forskellige farver, som du enten kan vælge at blande og derved lave et mønster eller lave en væg i samme farve. På den måde får du en flise, der passer ind i den allerede etablerede stil i dit køkken, så du slipper for at lave alt om.

Du kan derudover også give fliserne det udtryk du ønsker, ved at vælge hvordan du sætter dem. Du kan nemlig både vælge at sætte dem forskudt eller lige ovenpå hinanden, alt efter hvilken stil du ønsker at opnå. Derudover kan du vælge enten en mørk eller en lys fuge samt tykkelsen af denne, for at kreere det bedst mulige resultat.

Gør-det-selv eller håndværker?

At etablere metrofliser i sit køkken kan ofte være en god begynderøvelse, hvis man gerne vil øve sig i at lægge fliser. Som oftest dækker fliserne nemlig kun et lille areal af en væg, hvilket gør, at det er et rimelig overskueligt omfang. Der findes derudover en masse guides rundt omkring på internettet, til hvordan man kan gøre, hvis man ønsker at give sig i kast med det.

Man kan dog også få en professionel håndværker til at hjælpe, hvis man vil være sikker på, at fliserne bliver perfekte første gang. Det koster selvfølgelig mere, end hvis man selv skulle gøre det, men med denne løsning har man garanti for at alt gøres korrekt. Derfor er det altså bare at beslutte sig for, om man vil finde sin indre handy man frem eller forhøre sig ved en håndværker.