Få mest ud af dit plankebord

Går du og drømmer om et flot plankebord, eller vil du gerne give dit nuværende plankebord et nyt look? Der er mange muligheder med sådan et bord. Bordets udseende vil variere meget alt efter dit valg af bordben til plankebordet, så det gælder om at vælge de rette til den stil, du gerne vil have.

Plankeborde er skønne

Der findes mange forskellige plankeborde, som alle er skønne og unikke på hver deres måder. De kan fås i forskellige træsorter og farver, som alle vil give noget helt specielt til dit hjem. Et plankebord vil se godt ud i ethvert hjem, og det er også fordi, at man kan tilpasse bordets stil. Når du vælger bordben til plankebordet, kan du nemlig påvirke det indtryk, bordet giver. Der findes mange forskellige bordben til plankeborde, så det er værd at tage et kig og se, om du kan finde nogle, du kan lide. Se et stort udvalg af bordben til plankebord lige her.

Det industrielle look

Du kan få det flotte og populære industrielle look, hvis du vælger de rette bordben til plankebordet. Du har bordet smukke, rå overflade, men der mangler noget mere for at gøre det industrielt. Det får du, når du tilføjer bordben af metal. Metallet skal helst være mat, og det kan være rigtig flot med sort metal, hvis det passer ind i dit hjem. Det vil give et tydeligt industrielt indtryk, og det er en meget eftertragtet stil i øjeblikket. Med bordben af mat metal til dit plankebord kan du opnå det industrielle udtryk, som du gerne vil.

bordben til plankebord

Det klassiske look

Du kan også vælge et mere klassisk look, hvor bordbenene er af samme slags træ som bordpladen. Det er nemlig også flot, når det hele matcher, og det giver et helt andet indtryk end bordben af metal. Bordet kan godt se lidt tungere ud, men det er noget, man sagtens kan få til at passe ind i sit hjem. Bordben af træ giver et meget klassisk look, som kan føles en anelse gammeldags, men den endelige fornemmelse af hjemmet bliver selvfølgelig ikke baseret udelukkende på bordet. På den måde kan bordet blive til et fedt element i din indretning.

Det elegante look

Du kan også vælge et mere elegant og moderne look. Her kan du også vælge bordben i metal, men her er metallet skinnende i stedet for mat, og typisk også sølvfarvet eller hvid i stedet for sort. Det er moderne og lyst, og alt efter hvilken træsort, som bordpladen er, kan det give en flot kontrast. Dette kan være virkelig fint i mange forskellige stile, og det vil især se godt ud, hvis stolene, der skal stå ved bordet, har samme farve og stil af ben.

Dit plankebord

Hvilket indtryk skal dit plankebord give? Bordpladen i sig selv gør jo en del, men bordbenene sætter prikken over i’et. Der er mange forskellige bordben til plankeborde på markedet, så det gælder bare om at se, hvad der er at vælge imellem.