Markedsfør din virksomhed ordentligt til events

Events er sjove at lave og udfører, samtidig med det kan du bruge det til en altomfattende markedsføringsplan. Event kan dog være lidt svære at planlægge og udfører specielt, hvis du ikke har prøvet det før. Der skal være den røde tråd igennem hele eventet og det skal give mening for deltagerne. Derfor kan det være svært at medregne markedsføringsstrategier oven i hatten, men faktisk er et event en form for markedsføring i sig selv og du kan lave små tiltag der styrker dit brand, din virksomhed, dig selv eller dine produkter med et meget lille skridt. Har det vakt din interesse? så læs endelig videre for dette lille skridt vil blive beskrevet og uddybet i denne artikel.

Keyhangers med logo

Det lyder måske rimeligt banalt og triviel, dette er ihvertfald noget vi har set mange gange til events før eller på film og i serier. Men dette er ikke så mærkeligt endda, da det er en super god markedsføringsform. Du kan finde de helt rette keyhangers, der passer perfekt til dit event, med logo og andre fede features på wilke promotion. Som beskrevet i ovenstående er det vigtigt at deltagerne i dit event får noget ud af det, her tales der ikke kun om information og selve oplevelsen i sig selv. Det kan være en rigtig god strategi at de får noget med sig hjem i hænder, altså at de får noget i fysisk form. Selve eventet vil uden tvivl bringe dine brugte penge tilbage, men det er også vigtigt at du som virksomhedsejer får noget ud af det og ikke bruger virksomhedens surt tjente penge på tant og fjas. Alle har stort set altid deres nøgler på sig og derfor er idéen om en keyhanger med logo en rigtigt fordelagtig idé.

keyhanger

H2 – relevant og positiv – hvis over 300 ord

En keyhanger med logo er den perfekte form for reklamesøjle for din virksomhed og det er ikke noget du kun kan bruge til events. Har du for eksempel lagt mærke til at de fleste firmaer har kuglepenne og blokke med deres logo på? Det er for at skabe genkendelighed og hele tiden at gøre opmærksom på deres virksomhed, produkter og brand. Forestil dig så hvis dine eventdeltagere eller medarbejdere får en keyhanger med din virksomheds logo på. Hvis denne keyhanger bliver benyttet så vil de se den hver evig eneste gang de benytter sig af deres nøgler. Den vil ydermere være synlig for omverdenen og på den måde kan du faktisk skaffe fremtidige kunder ved at giver keyhangers med logo på. Det er en idéel løsning for dig til at give eventdeltagere eller medarbejdere noget fysisk med sig, samtidig med at du og dit firma i sidste ende også kan få noget ud af det. Derfor er denne strategi faktisk en rigtig god markedsføringsstrategi, uden at være det helt store tiltag, som måske kan fjerne dit fokus fra selve eventet. Nu er næste skridt for dig, at finde den helt rigtige keyhanger med logo