Nyheder

Mangler du en loftstrappe? Køb den allerede i dag 

Når du skal ind og ud af dit loft, skal det helst ske så nemt og så sikkert som overhovedet muligt. Derfor er det nødvendigt med en loftstrappe i god kvalitet, som samtidig giver dig stor sikkerhed. Og det er her, Stigefrabrikken.dk kommer ind i billedet. 

Med en loftstrappe fra Stigefabrikken er du sikker på en trappe, der lever op til de bedste sikkerhedsstandarder, og som samtidig passer ind i dit hjem. Vi har loftstrapper til ethvert behov, og til priser, der uden tvivl er til at leve med. 

Hos Stigefabrikken.dk kan vi helt uden at overdrive prale af Danmarks største udvalg af stiger, stilladser og trapper. Og det gælder også loftstrapper, som vi har et stort og varieret udvalg af. Og bare rolig, vi skal nok hjælpe dig med at finde den helt rigtige. Vi står nemlig klar med den bedste rådgivning, når du skal finde ud af, hvilken loftstrappe, du skal installere derhjemme. 

Der kan jo være mange forskellige ønsker til en loftstrappe, men vi er lige så sikre som vores loftstrapper på, at vi kan finde den helt rigtige til dig. Samtidig er vi hos Stigefrabrikken.dk også stolte over, at vi har gjort det slut med låste indkøbsaftaler og langsommelige salgsmøder. Vi ønsker at gøre din købsoplevelse helt simpel, hurtig og effektiv. 

Sådan vælger du den rigtige loftstrappe 

Der findes et hav af forskellige loftstrapper, der alle sammen har forskellige kvaliteter. Alene hos Stigefabrikken.dk har vi 35 forskellige loftstrapper at vælge imellem. Det er selvfølgelig fedt med et stort udvalg, men det er også godt at have en god idé om, hvad man leder efter. 

I første omgang er der æstetikken. Ønsker du en loftstrappe, der passer ind i din øvrige indretning, eller betyder det ikke så meget for dig? Vi har loftstrapper med flere forskellige udtryk og i flere forskellige materialer, der hver især sætter sig eget præg på dit hjem. 

Og så er der isoleringen. Der kan være koldt oppe på loftet, og den kulde skal helst blive deroppe. Derfor er det vigtigt at have fokus på, om lemmen til loftstrappen er designet, så den både en nem at folde ud, ikke vejer for meget, men samtidig holder kulden for døren. En loftstrappe, der kan foldes op og skjules, er ikke meget værd, hvis den får dig til at gå rundt derhjemme og fryse. 

Monteringen og funktionalitet er også vigtig. Flere af vores loftstrapper vejer meget lidt, uden at gå på kompromis med sikkerheden, og takket være det patenterede ClickFix-system, er trapperne enormt nemme at montere. Flere af vores loftstrapper er så lette og nemme, at de kan monteres af en enkelt person. 

Så der er ingen grund til at tøve. Besøg Stigefabrikken.dk allerede i dag, undersøg dine muligheder hos os, og så er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for seriøs, effektiv og professionel vejledning, så du vælger den helt rigtige loftstrappe til dit hjem. Hos os går du ikke galt i byen.