Forøg medarbejdertrivslen med en sund frokostordning

Er du virksomhedsejer, der ønsker at opretholde eller forøge medarbejdertrivslen, går vejen ikke altid forbi kurser, faglig opkvalificering eller mere i lønposen. Det er noget meget mere fundamentalt, der øger trivslen i det daglige, når man skal satse bæredygtigt og langvarigt på fastholdelsen af gode og dygtige medarbejdere. Det handler nemlig om mad og mætte sunde maver. Med det velkendte og gamle citat for øje, at “uden mad og drikke, duer helten ikke”, er der i den grad noget om snakken:

En sund og nærende frokostordning er hele fundamentet for, at medarbejderne kan være effektive i hverdagen og løse alle de opgaver og udfordringer, som nutidens arbejdsmarked kræver. I denne artikel vil vi derfor se nærmere på, hvordan du som virksomhedsejer kan skabe denne fundamentale trivsel via en sund og nærende frokostordning fra https://able.dk/

Frokostordning til både kødspiseren og vegetaren

Nogle tror måske, at der i valget af frokostordning skal vælges én løsning, der enten tilgodeser kødspiseren, veganeren eller vegetaren og at alle andre medarbejdere dermed må gå på kompromis med deres ønsker og behov for den helt rigtigt sammensatte frokost. Dette bliver der lavet om på hos Able, der netop leverer frokostordninger fra mange forskellige firmaer og dermed kan imødekomme jeres varierede behov for diverse frokosttyper, med alt fra vegetarisk kost til mere kødrig kost. Der er også mulighed for både at vælge klassisk dansk mad og mere eksotisk mad fra andre lande, herunder især asiatisk, dansk og italiensk. Alle medarbejdere få lige netop den kost, som de trives bedst med, herunder også allergikere og veganere, vegetarer, flexitarer og kødspisere. 

Stor fleksibilitet i levering

Able tilbyder også en høj grad af fleksibilitet, når det handler om at kunne skifte fra det ene køkken til det andet på daglig basis. Ønsker I mad leveret fra det italienske køkken én dag og fra det danske køkken en anden dag? No problem! Det kan I bare melde ud til Able, og på denne måde bliver jeres Frokostordning København en sand fornøjelse for alle parter. Det kan også være, at I har et specielt tema i kantinen, hvor I ønsker mad leveret fra Italien, og på denne måde kan maden understøtte dette tema på bedste vis. Når temaet er ovre, kan I nemt skifte igen til mad fra et andet sted. 

Få leveret i hele Danmark

Selvom I får leveret mad a la Frokostordning København, er der mulighed for at få leveret frokostordningen uanset hvor i landet, I befinder jer. Able leverer nemlig frokostordninger til hele Danmark og I skal derfor ikke lade jer afskrække af, at det primært er hovedstadsområdet, der står beskrevet. Der kan også være geografiske forskelle på, hvilken type mad, som medarbejderne ønsker, og her viser undersøgelser, at mere eksotiske retter fra Asien i højere grad bliver foretrukket i hovedstadsområdet, primært fordi der findes flere asiatiske grønthandlere i byen, som medarbejderne også i deres fritid handler ind hos. Uanset hvad, skal medarbejderne føle sig hjemme og trygge ved maden og her gør den store fleksibilitet i madtyperne en kæmpe forskel. God appetit!