Nyheder

Lær om den store og brogede verden af hash

Der er rigtig mange, der rynker på næsen, når snakken falder på hash. Her er der nemlig tale om noget, mange forbinder med euforiserende stoffer og dermed også noget, som det er bedst at holde sig fra. Længe har der også være en streng lovgivning om netop cannabis og andre euforiserende stoffer herhjemme – og den holder ved endnu, dog ser det efterhånden ud som om, at verden bliver mere modtagelig for netop de fordele og ressourcer, der er forbundet med skunk, og derfor kan det være værd at sætte sig ind i den store verden af hash planter.

Verden er begyndt at åbne op for brugen af euforiserende stoffer i det daglige

Danmark har altid være et land med en streng lovgivning omhandlede euforiserende stoffer. Men med de mange opdagelser, der efterhånden blive gjort med for eksempel cannabis, er fremtiden begyndt at se en smule mere anderledes ud. Flere steder er det nemlig blevet bevidst, at netop cannabis olie for mange kan være ganske givende og lindrende i forbindelse med for eksempel skader, smerter, gener og kronisk sygdom.

Og det er på trods af, at det aktive stof, THC, er fjernet eller blot fremgår i så lille en dosis, at det ikke vil have den søvndyssende effekt, der ofte forbindes med hash. Derfor er det udelukkende de medicinske egenskaber, der står tilbage i din naturligste forstand.

Du må ikke dyrke hash planter i Danmark, men du kan samle på de mange sorter af frø

Og med en verden, der begynder at åbne op for mulighederne med netop hash planter, kan det være en fordel allerede nu at begynde at lære lidt om dette område. Det kan for eksempel være ved at begynde at samle på sine egne skunk frø. Når det handler om hash er det nemlig ikke lovligt selv at dyrke sine planter, men du må gerne eje de forskellige frø.

måske kan du komme til at dyrke dem i fremtiden, når forskningen når længere, eller også kan du bruge dine cannabis frø som samlerobjekter. 

Derfor bør du vide noget om de mange muligheder med cannabis og dykningen

Inden for hamp planter findes der nemlig en lang række forskellige sorter. Det betyder, at der er rigtig meget at undersøge og fordybe sig i, således du kan opbygge din viden inden for hash. 

Du kan dog også tage et kig online, hvor det er muligt for dig at finde et bredt udvalg af blandt andet artikler og guides, der belærer dig om alt, der har med hashplanter at gøre.

Du kan lære, hvordan de dyrkes, hvordan de vedligeholdes, og hvordan de behandles. Derudover kan du finde viden om, hvordan man finder de rette frø til dyrkning, samt hvilke der er bedst til indendørs dyrkning og udendørs dykning.

Der er derfor et meget bredt område at dykke ned i – og måske er det en viden, der kan vise sig at komme dig til gode i fremtiden – måske som erfaren samler.