NyhederØkonomi & Erhverv

Sådan kan du holde kontakten med dine venner


For rigtig mange mennesker er deres venner nogle af de allervigtigste personer i deres liv – faktisk er der endda en gammel talemåde, som udtrykker, at vores venner er den familie, som vi selv har valgt. Derfor er det da også enormt vigtigt, at man husker at pleje sine venskaber – også selvom det måske ikke altid kan lade sig gøre at mødes fysisk.

Heldigvis lever vi i en så moderne verden, at der findes en række andre måder, hvorpå vi kan pleje vores venskaber og holde kontakten. Hvis du dog mangler lidt inspiration til, hvordan du kan gøre dette, så læs endelig med herunder.

Brug noget godt emballage og send din ven en pakke

Hvorfor ikke gøre brug af det danske postvæsen og sende din ven en overraskelse i form af en pakke? Du skal bare huske at bruge det rette emballage, sådan at gaven kommer helt frem.

Hvilken type gave du gemmer indeni emballagen vælger du helt selv; det kan måske være en bog med nogle gode minder eller måske en ting, som du ved, at din ven virkelig mangler. Det kan også være en æske, som indeholder en masse godter og søde breve, som kan være med til at holde din vens humør oppe, når I nu ikke kan ses.

Emballage til pakker er heldigvis super nemt at få fat på. Du kan nemlig finde emballage på http://www.pack2.dk, hvormed du lynhurtigt kan være i stand til at pakke din gave godt og forsvarligt ind.

pakker til venner

Brug de sociale medier og hold online-kaffeaftaler

Noget af det, som rigtig ofte hører med til et godt venskab, er evnen til at sætte sig ned sammen over en god kop kaffe og så få snakket om både de store og de små ting i tilværelsen. Dette er naturligvis rigtig svært, hvis man ikke kan mødes fysisk. Men det er langt fra umuligt.

Det handler nemlig bare om at gribe til smartphonen, tabletten eller computeren og så tænde for webkameraet. På denne måde kan I nemlig komme til at se hinanden, mens I snakker, hvilket bringer en helt ny dimension til jeres opkald.

I kan tilmed gøre opkaldet endnu mere virkelighedsnært, hvis I begge sørger for at sidde behageligt med hver jeres kop kaffe. Så kan man næsten komme til at føle, at man sidder sammen og taler.

Husk de små beskeder

Når du har sendt din ven en pakke med noget solid emballage og har skypet eller Facetimet med dem, så bør du derudover huske de små beskeder. Det er en rigtig god ide bare lige at tjekke ind med en kort besked, såsom ”Hvordan går det?” eller ”Hav en dejlig dag”. Dette kan nemlig gøre en verden til forskel for din ven, hvis de har en lidt ensom eller trist dag.

Husk derfor også de små beskeder, selvom de måske kan føles lidt trivielle at skrive. Det husker nemlig din ven på, at du er der for dem, selvom I måske ikke kan mødes, hvilket er en rigtig god måde at pleje jeres venskab på.