4 ting du bør overveje, når du køber din Marset Ginger lampe

Hvis du flytter eller blot trænger til ny belysning, så kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. Hvis du dog er kommet så langt, at du har et godt øjet til den flotte Marset Ginger lampe, så er du allerede et godt stykke inde i processen. Herunder kan du læse om nogle overvejelser, du bør gøre dig, inden du køber din nye lampe.  

Kan du lide designet? 

Hvis du allerede har besluttet dig for, at du er vild med Marset Ginger designet, så kan du springe videre til næste overvejelse. Det er dog nogle gange det værd at tænke en ekstra gang over, hvad du oprigtigt synes om lampen. Her er det særligt, hvorvidt du er til det naturlige udtryk, der skabes af designets unikke træoverflade. 

Hvilken Marset Ginger type ønsker du? 

Når du først er faldet for den stilrene Marset Ginger lampe, så kan du undersøge nærmere, hvilken type opfylder dine behov. Det kan være en flot Marset Ginger bordlampe, som er perfekt som god belysning hen over et skrivebord. Dertil kan denne lampe indstilles til tre forskellige lysstyrker.  

Det kan være en gulvlampe, som kan lyse hjørnet af din sofa op, når du eksempelvis skal læse en bog. Ønsker du, at gulvet er frit, så kan en væglampe være løsningen. Er det spisebordet, der skal lyses op, så er det oplagt at vælge den flotte Marset Ginger pendellampe. Det leder hen til næste ting, som du bør overveje, når du skal købe din lampe.  

Hvor skal belysningen være? 

Det er vigtigt at have en idé om, hvor det er, der mangler belysning. Det kan nemlig være afgørende for, hvilken type lampe du skal anskaffe dig. Det kan være, at belysningen mangler i stuen, entreen, soveværelset eller på kontoret. Disse rum kan have brug for hver deres type af belysning. Har du ikke så meget gulvplads, så er det ikke sikkert, at det eksempelvis er en gulvlampe, du skal have, og sådan er der så mange overvejelser. Hvis du har en klar idé om, hvor du mangler lys, så husk at tage det med i dine betragtninger.  

Passer lampen ind i din stil? 

Folk er blevet mere opmærksomme på indretning i nyere tid. Derfor er det også enormt vigtigt at overveje, om den lampe, du kigger på, passer ind i din overordnede stil. Der kan nemlig være nogle lamper, som vil skille sig enormt meget ud. Det burde dog ikke være tilfældet med en Marset Ginger lampe, da dens enkle udtryk og neutrale farver vil passe ind langt de fleste steder. Det er dog relevant at tænke over inden købet af en ny lampe. 

Lidt baggrundsviden om designet 

Hvis du stadig er i tvivl eller mangler lidt ekstra information om designet, så kan du få det lige her. Tilbage i 1940’erne blev mærket Marset startet som en familievirksomhed i Spanien. Siden da har det vokset sig til en succes. Gingerserien er unik, og designeren bag er lykkedes med at benytte og forme det svære materiale træ til nogle dekorative lamper.