5 fede gadgets til din cykel


Elsker du også at cykle, og synes du også, det er fedt at opgradere din cykel med diverse cykelgadgets? Så læs med her, hvor der kommer en række forslag til, hvad man kan opgradere sin cykel med!

Mobilholder

Først og fremmest skal du naturligvis eje en cykel. Du kan på https://cykelshoppen.dk/ finde Danmarks største udvalg af cykler og finde en, der passer til dit behov. Hvis du bruger din mobil som GPS, så kan det være svært at koncentrere sig om at cykle imens.

Heldigvis er der en løsning: Mobilholder på cykelstyret. Det er ikke alle, der ville få glæde af sådan et gadget, men der er samtidig mange, der ville. Mobilholderen er dog ikke kun smart, når man skal bruge sin GPS. Den kan også være smart til, hvis man gerne ville kunne se skærmen, mens man skifter sange på sin mobil. Det er selvfølgelig nødvendigt, at man altid er meget opmærksom, mens man bruger mobilen.

Sidespejl

Hvis du synes, det er svært at se sig ordentlig over skulderen, når du cykler, så kan det være, du vil få meget glæde af et sidespejl. Det lyder måske som noget, der hører til en bil, men det kan jo faktisk også være svært at orientere sig ordentligt om sine medtrafikanter, når man kører på cykel. Men hvis du har et sidespejl, så er det pludselig meget nemmere. Så kan du let se, om der er nogle bagved dig.

Cykelcomputer

Elsker du at konkurrere mod dig selv, når du cykler? Så er det helt klart, at du skal have en cykelcomputer. En cykelcomputer tracker dig, så du kan se, hvor hurtigt du kører og hvor langt, du er kørt. Du kan derfor og have et komplet overblik over, hvor meget du cykler. Det kan være sjovt at følge med i, og så har du også muligheden for at vide, om du cykler langt nok, f.eks. i forhold til at forbrænde kalorier.

cykler

Cykelsæde

Hvis du har børn, og du har en cykel, så er der én ting, du virkelig bør eje, og det er et barnesæde. Hvorfor ikke udvide dine transportmuligheder med børn til cyklen? Hvis du ikke ejer en bil, eller hvis du deler en bil med din partner, så kan det være smart lige hurtigt at kunne tage cyklen, i stedet for at være begrænset til gåben og offentlig transport.

Så er det desuden godt for dig selv, hvis du vælger et aktivt transportmiddel som cyklen at bevæge dig rundt på. Det kan jo være, du kommer til at cykle lidt mere, hvis du ejer et børnesæde, og det ville vel ikke være så slemt?

Kurv/bagagebærer

Disse elementer er sat under samme punkt, fordi de omhandler det samme: plads på cyklen. Vi kan nemt transportere os selv, når vi har en cykel, men er det ikke også smart, hvis vi samtidig har plads til at tage noget med os? Hvis du f.eks. bruger cyklen meget på arbejde, ville det være smart, hvis du kunne have en taske med, med de nødvendige ting.