Sådan forbereder du dig på børnenes skolestart med produkter fra Liewood

Skolestart kan være en stressende tid – nye rutiner skal i gang, du skal til at forberede madkasser og børnene skal vænnes til at skulle tidligt op om morgenen. Alt dette er noget, du helst skal have fundet ud af, inden første skoledag, da det ellers bliver en langt mere stressende tid, end det behøver at være. Med produkter fra Liewood kan det dog gøres en smule nemmere, da du i det mindste ikke står og mangler noget, der er nødvendigt for at hverdagen kommer til at hænge sammen. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan forberede dig på børnenes skolestart og undgå en stor del af den medfølgende stress, så læs mere her, hvor du får nogle tips og tricks til netop at opnå dette.

Madkasser og drikkedunke

Det vigtigste, som du skal have hjemme inden skolestarten, er madkasser og drikkedunke. Madkassen skal være funktionel, og så må den også gerne være pæn at se på – det kan du få hos Liewood. Deres madkasser er fremstillet i stål og silikone og så har de små praktiske rum, så du kan dele maden op i flere sektioner. På den måde er der plads til både frokost og snacks. Desuden kan de gå i opvaskeren, så du ikke skal til at vaske dem op i hånden hver dag. Deres vandflasker er mindst lige så gode som deres madpakker. De er fremstillet i stål, hvorfor de er miljøvenlige og ikke afgiver smag til vandet. Det er også et stærkt materiale, så barnet kan kaste rundt med flasken, uden at den går i stykker.

Tøj og sko

Ligesom madpakker og vandflasker skal være på plads inden skolestart, så skal tøj og sko også gerne være det – dog har de fleste børn et eller andet, som de kan få på den første dag i skole, hvorfor dette ikke er lige så nødvendigt.

Hvis alt tøjet er ved at være slidt, så kan det dog være en god ide og en oplagt mulighed for at købe noget nyt – børn udvikler også hele tiden deres stil, hvilket der kun er god grund til at lade ske, så de hele tiden føler, at de kan udtrykke sig, som de gerne vil.

Liewood sælger desuden både overtøj, regntøj, hatte og huer, termotøj, støvler og indendørssko, hvilket måske ikke nødvendigvis er noget, du lige har liggende, hvis ikke det har været nødvendigt før.

2 drenge i nyt tøj

Ting til soveværelset

Vi kender det godt fra os selv – det er sjovere at lægge sig til at sove i en seng med nyt eller nyvasket sengetøj. Hvis sengetøjet har et udseende, der matcher vores stil helt perfekt og virkelig får sengen til at være tiltalende, så er det nemt at hoppe ned under dynen – også som barn. Du kan overveje, om børnene måske har brug for nyt sengetøj som en måde at få dem til at gå tidligere i seng på, så de vågner friske og veludhvilede.