Læringstårn giver større sikkerhed når børnene er med i køkkenet

Har du nogensinde prøvet at have et nysgerrigt barn der gerne vil deltage i alt hvad der foregår ved køkkenbordet? Hvis du er mor eller far, så kan du helt sikkert svare ja til dette.
Men det kan bare nogen gange være svært at balancere med et barn på en skammel/køkkenstol, grøntsager der skal snittes, et varmt komfur og 100 andre ting.
Et læringstårn er en innovativ og sikker skammel til børn som kan bruges i køkkenet, og mange andre steder i boligen, så det nysgerrige og lærelystne barn kan få lov at være med. 

Få frie hænder – og giv dit barn det samme

Uanset om du har dit barn med i:

  • Køkkenet
  • I værkstedet
  • På badeværelset
  • Ved arbejdsbordet m.m. 

Så kan det være svært at få helt frie hænder til at klare opgaverne når du samtidig skal passe på barnet ikke falder ned. Samtidig vil børn ofte gerne lave det samme som vi voksen, og deltage aktivt i hvad der sker.
Et læringstårn giver forældrene de frie hænder tilbage, og samtidig er barnets bevægelsesfrihed heller ikke indskrænket på samme måde.  

Jeg kan selv

En del af det at blive selvstændig er netop at kunne selv, og børn går flere gange i livet igennem forskellige faser af “Jeg-kan-selv” hvor de kan være både stædige og insisterende på selv at ville løse opgaverne.
Læringstårnet er simpelt at bruge og med de forskellige indstillinger kan du tilpasse det til barnets alder, så barnet selv kan kravle op og ned, ind og ud, og alt efter hvilken model du vælger kan barnet måske også selv ændre på den smarte skammel til børn i køkkenet.
Det giver barnet en enorm følelse af selv at kunne, når han eller hun pludselig kan være med der hvor de voksne er, og kan deltage i øjenhøjde på egen bestemmelse. Tårnet vokser i takt med barnet, og barnets lyst og behov for at lære at blive mere og mere selvstændigt.   

Et møbel der følger barnet 

Som småbørnsforældre har du måske opdaget at pengene hurtigt bliver brugt, også på ting der måske kun holder i få måneder før barnet er vokset fra det.
Derfor har møbler som f.eks. en skammel til børn i køkkenet også altid været populær, fordi det er en skammel der vokser med barnet, og som kan bruges i rigtig mange år.
Læringstårnet er tænkt i samme stil, og det er altså ikke kun en skammel til børn i køkkenet der er 2-3 år, men faktisk et produkt der kan bruges så længe barnet nærmest selv har lyst og behov for at komme med op i højden til diverse aktiviteter.  

Så hvis du syntes et legetårn kunne være interessant for dine børn så klik på linket ovenfor. Og hvis ikke læretårnet er noget for dig eller dine børn er der helt sikkert andet, som kan friste.