Knivmagneten burde også hænge i dit køkken

En knivmagnet holder ikke kun styr på dine knive og lader dem hænge flot på væggen. En knivmagnet er meget mere end udseende og indretning. Ved at sætte dine knive op på en knivmagnet i træ forebygger du samtidig også at de bliver sløve. Knivmagneter findes i et stort udvalg udformet af forskellige materialer og i forskellige genre af stil. Find din favorit i dag og hæng dine yndlingsknive til udstilling i køkkenet med en praktisk og funktionel knivmagnet.

Skab orden i køkkenet med en knivmagnet

En god og overskuelig måde at opbevare sine køkkenknive på, er ved hjælp af en knivmagnet. Den kan hænge flot og elegant som en del af indretningen i køkkenet, samtidig med at den kan holde styr på dine knive. Gode knive er ikke billige og et redskab der bruges flittigt under madlavningen. Dine knive bør ikke gemmes væk, men i stedet vises frem. Med en flot knivmagnet er dine yndlingsknive altid tilgængelige og lige ved hånden.

En knivmagnet holder dine knive skarpe

En knivmagnet sørger for en hygiejnisk og praktisk opbevaring af dine knive. Samtidig er det godt for knivenes æg. Hvis knivenes skarphed opbevaret på en knivmagnet sammenlignet med at ligge i køkkenskuffen, der er der ingen diskussion. Knivene på knivmagneten holder sig skarpe længere tid. Det er altså slet ikke lige meget hvordan du opbevarer dine køkkenknive såfremt du har et ønske om at passe bedst muligt på dem. Sørg for at der er nok plads på magneten, så ikke de kommer i kontakt med hinanden og pas på dine køkkenknive med stil.

Der er mange fordele ved en knivmagnet

Der er flere fordele ved at vælge en knivmagnet frem for eksempelvis en knivblok eller at have dine knive opbevaret i skuffen. Først og fremmest får du en nem og overskuelig adgang til dine knive når du skal bruge dem. De kommer til at hænge flot på væggen, som en del af din indretning i køkkenet. Dernæst forlænger du skarpheden af knivene længere ved at sætte dem på en knivmagnet. Når du vælger at hænge dine knive på en knivmagnet, øger du sikkerheden. Sammenlignet med at have dem liggende i skuffen, er der mindre sandsynlighed for at komme til at skære sig, når du skal finde dem frem. I forhold til eksempelvis en knivblok, så vil det være langt mere hygiejnisk at have dine knive hængende på en køkkenmagnet.

Sådan finder du den bedste knivmagnet

Der findes knivmagneter i forskellige materialer. Nogle er stål mens det på andre modeller gør sig gældende, at magneten er beklædt med træ. Hvis du gerne vil passe bedst muligt på dine knive, er det en god ide at vælge en knivmagnet der er beklædt med træ eller et andet blødere materiale. Stål kan med tiden skade dine knive, når de sættes på det hårde stål flere gange. Derudover skal du blot søge inspiration og finde din favorit. Der findes et stort udvalg og med garanti også en knivmagnet der passer til din personlige stil og din øvrige indretning i køkkenet.