Nyheder

Tre tips til en festlig Nytårsaften

Når man står og skal vælge, hvad man skal lave Nytårsaften er der uendeligt mange muligheder. Nogle vælger at lade det fejre i lidt mere stille former, fordi de har små børn, eller bare ikke er til den store festivitas. Andre elsker det helt store brag af en fest, hvor der fyres fyrværkeri af, laves gourmetmiddag og festskruddet findes frem og pudses af. Hvad end I er til det ene eller det andet, vil vi her i denne artikel se lidt nærmere på, hvordan I med tre gode tips kan få en festlig Nytårsaften, så alle vil kunne se tilbage på denne dag, der skiller det gamle år fra det nye år, med stor positivitet.  

Vælg festtøj selvom du ikke er en festabe – fra en Rue de Femme forhandler? 

Lige meget hvad, er der et valg, der skal tages i forhold til festtøj, hvor du eksempelvis kan finde inspiration hos en Rue de Femme forhandler på https://www.fashiondeluxe.dk/rue-de-femme/. Nogle synes måske, at det virker lidt fjollet at klæde sig ud i fjerboa, pelsdiadem eller sølvstiletter, mens andre vælger at gå all in på festskruddet og nærmest ser frem til denne sidste dag på året, hele året rundt. Selvom du er en af dem, der synes, at det kan virke fjollet, og elsker, når hverdagen spiller og alt synes ved det gamle, vil du alligevel blive overrasket over, hvor meget et festligt sæt tøj kan gøre, når man taler om, at du føler, at denne dag skiller sig ud fra de andre og er en rituel markør, der adskiller gammelt fra nyt, gammelt år fra nyt år. Så selvom du har travlt med hverdagen til dagligt, vil det alligevel kunne betale sig at se efter en Rue de Femme forhandler, der forhandler modetøj til kvinder i alle aldre. 

Vælg noget lækker mad  

Måske tænker du over nytåret hele året eller også tænker du måske kun over det et par dage op til. Uanset hvad, er det altid festligt at bestille eller lave noget ekstraordinært lækkert mad, fordi det igen markerer et skel mellem gammelt og nyt, mellem alt det, du har været igennem i året, der gik, og alt det nye, spændende og ukendte, som du står overfor. Netop af denne grund, kan maden være med til at markere dette og med dit festtøj fra en Rue de Femme forhandler på, er der al god grund til også at give den gas med maden. Her er der nogle, der elsker en god bøf, mens andre er vegetarer og bestiller sushi til årets sidste dag.   

Gør noget ud af bordpynten   

Et flot dækket bord er et must, når det er Nytår. Her kan sølv i mængder, være lige det, der får hele looket til at gå op i en højere, festlig enhed, og her kan en smuk dug, sølvguirlander og truthorn og bordbomber være det mest festlige for hele selskabet. Læg også gerne hatte til hver gæst, så I kan komme til at så festlige og fjollede ud. Det er trods alt ikke alt i livet, man skal tage så super seriøst.