Nyheder

Hjemmebaren – voksnes legehjørne

Stort set alle voksnes har en eller anden udgave af en slyngelstue, herreværelse eller hvad man nu kalder et mere festligt område. Man ser de også i de små hjem og uanset kønnet på personer der bor der. For er det ikke netop derfor at man vælger at dedikere et hjørne af stuen eller et bord til hjemmebar? Voksne ønsker også at have et slags fri leg område, men det er ikke alle der har plads til at inddrage et helt rum til det. Men hvis du har et helt rum du kan bruge til dette, så burde du gå hele vejen og få et fadølsanlæg.  

Løft niveauet på hjemmebaren  

Selvom drinks er hyggelige og festligt, så er der stadig noget helt særligt over en iskold øl, især fra fad. Det er netop derfor at langt de fleste vælger at leje et fadølsanlæg hver gang de holder fest. Men hvorfor ikke have muligheden for altid at kunne skænke dine venner en god fadøl, når I hænger ud i hjemmebaren?  

Det er nok de færreste der vil blive trætte af at drikke kolde øl med dig. Heldigvis behøver det heller ikke koste en halv herregård at anskaffe et fadølsanlæg.  

Gode råd hos Tapshop 

Når du skal købe et fadølsanlæg, så er det godt lige at få en snak med nogle der har erfaring indenfor øl og fadølsanlæg. Her er Tapshop rigtig gode. https://tapshop.dk/ 

De har nemlig været på markedet i 20 år og ved derfor en hel masse. Så her er du garanteret god rådgivning og vejledning, så du får købt det fadølsanlæg som passer til netop dine behov.  

De vil blandt kunne fortælle dig hvilket type anlæg der bedst vil kunne bevare øllen i de fustager du køber. Måden anlægget for øl ud af fustagen kan nemlig påvirke dens holdbarhed og når der ikke er tale om en større festlig anledning, så har du helt sikkert interesse i at din fustages indhold ikke skal drikkes indenfor 24 timer. Husk også at det til “hverdagsbrug” derfor også er bedst at benytte små fustager, så det er muligt at drikke dem op indenfor deres holdbarhedsperiode.  

Derudover vil Tapshop også kunne fortælle dig om de forskellige koblinger du kan få brug for alt efter hvilket bryghus du ønsker at købe din fustage fra.  

Sidst men ikke mindst meget vigtigt, så kan du ved Tapshop få gode råd til hvordan du skænker den perfekte fadøl. Altså undgår at der er mere skum end øl i glasset. En sådan servering vil vinde dog stor respekt blandt vennerne.  

Transportabelt fadølsanlæg  

Du vil få allermest ud af at købe et fadølsanlæg som også er nemt at flytte på. Da du på den måde også vil kunne låne anlægget ud til venner og bekendte der skal holde fest. Eller hvis du selv ønsker at holde fest et andet sted end hvor anlægget normalt står. På den måde vil endnu flere få glæde af din investering og mon ikke at du bliver inviteret til lidt flere fester fremover.