NyhederOplevelser & Udeliv

Derfor skal du have præmier til konkurrencer


Skal du stå for at arrangere en konkurrence til en fest? Så har du måske allerede overvejet, om der skal være præmier til, som man kan vinde. Du kan blive hjulpet lidt på vej her: Det skal du! Men hvorfor er det en god idé? Læs mere om det her!

Der er flere, der vil være med

Det er fedt, når der er præmier til konkurrencer. Det er der flere grunde til. En af de grunde er, at der er ganske simpelt nok er flere, der vil lege med, når man kan få en præmie. Man må gå ud fra, at du gerne vil have, der er så mange som muligt, som deltager. Det kan være, at du skal stå for at istandsætte en konkurrence til en familieweekend. Så er det jo fedt, at der er mange, der vil være med, så man kan komme tættere på hinanden.

Når vi spiller spil med – og mod – hinanden, så er det fordi, vi ønsker at styrke relationen. Det er derfor helt essentielt, at du forsøger at få så mange med som muligt, og det kan du gøre ved at have præmier til konkurrencerne. Du kan finde meget inspiration på internettet til, hvad det kunne være for nogle præmier.

pokaler

Mere konkurrence i spillet

Når man skal istandsætte en konkurrence, så håber man naturligvis på, at de der spiller med, også går op i spillet. Det er jo ikke sjovt at være i konkurrence mod nogen, der er helt ligeglade med at vinde. Det tager bare noget af det sjove ud af spillet. Hvis du sørger for, at man rent faktisk kan vinde en præmie, når man vinder, så er det mere at spille for.

Du kan yderligere sørge for, at det er en god præmie, man kan vinde, så folk rigtig går op i spillet. Du kan præsentere præmien, inden spillet er gået i gang, så folk får ekstra blod på tanden, inden legen går i gang. Det handler om at appellere til folks konkurrencegen, og der er nogle, der har brug for at se, hvad man faktisk kan vinde, før at denne kan findes frem.

Det er fedt at vinde noget

Alle synes jo, at det er fedt at vinde noget. Du kan derfor være med til at gøre nogle glade, når du sørger for, at vinderen kan få en præmie. Hvis du er én af dem, der virkelig holder af at gøre alle glade, så kan du jo også sørge for, at der er en trøstepræmie til taberholdet. Det er sådan en ting, der deler vandene, for det er ikke alle, der synes, at det er en god idé med en trøstepræmie. Nogle vil mene, at det tager noget af det sjove ud af spillet.

Du kan derfor helt taktisk vælge, at du ikke afslører, at der er en trøstepræmie, før vinderen er fundet. På den måde sikrer du dig også, at du ikke tager konkurrenceelementet helt ud af legen. Held og lykke med konkurrencen!