Nyheder

Gode grunde til at investere i krus med tryk til din virksomhed

Vil du gerne gøre din virksomhed mere synlig? Eller måske bare gøre synet i frokoststuen mere ensartet? Uanset hvad kan krus med tryk være løsningen. På mange arbejdspladser er der enten en masse forskellige krus, fordi alle engang har haft deres eget med eller også er der en masse kedelige ensfarvede, hvide krus. Her kan krus med virksomhedens logo peppe frokoststuen lidt mere op og samtidig sprede virksomhedens brand. Derudover kan f.eks. take-away krus med logo også gøre virksomheden mere synlig i bybilledet.

Bliv mere synlig for potentielle kunder med krus med logo

Den største grund til at investere i krus med logo til sin virksomhed er, at det giver en større synlighed blandt virksomhedens potentielle kunder. Hvis virksomheden f.eks. skal på messe eller skal holde møde eller konference, kan krusene fungere som en slags praktisk reklame.

Der er ofte kaffe og te til forskellige møder og andre sammenkomster, så hvorfor ikke sørge for, at det, man drikker kaffen af, også fungerer som reklame? Se det store udvalg af krus med tryk på https://www.topsupplies.dk/.

Samtidig kan et flot krus med friske farver også være med til at tiltrække potentielle kunder til virksomhedens stand på en messe. En kedelig stand har lettere ved at blive overset end en, der skiller sig ud fra mængden. Interessante krus på standen kan være med til at gøre standen mere synlig.

Bliv set i bybilledet med take-away krus med logo

En specifik form for krus eller kop, der i høj grad kan gøre virksomheden synlig i det daglige, er take-away kopper med virksomhedens logo på. De kan både gives til medarbejdere og til kunder eller samarbejdspartnere. Alle, der skal have kaffe eller en anden varm drik, som de ikke bare skal sidde ved et bord og drikke, kan man give et af disse krus med tryk.

Lige præcis denne form for krus er selvfølgelig ideel, hvis virksomheden også har med varme drikke at gøre, da det så giver ekstra god mening, at man får den varme drik serveret i denne type krus. Man kan dog også servere kaffen på denne måde, hvis man f.eks. skal have den med rundt til forskellige steder. Samtidig kan medarbejderne også tage en kop kaffe med hjem i toget eller bussen, mens de reklamerer for firmaet.

Gør frokoststuen mere ensartet og festlig

Mange virksomheder kender nok det, at der ikke har været helt styr på krusene ved kaffemaskinen fra starten af. Derfor har medarbejderne haft deres egne med, og så er der nogen, der har glemt at tage dem med, når de forlod virksomheden. Resultatet af dette bliver en masse forskellige krus i skabet, der hurtigt kommer til at se rodet ud.

Den anden mulighed kan være, at virksomheden engang bare har købt en masse kedelige, hvide krus, der ikke er så interessante at kigge på. Uanset om det er det ene eller det andet, der er tilfældet, kan krus med tryk, der passer til virksomheden, gøre samlingen af krus mere ensartet og interessant at kigge på.